Spring naar de tekst Spring naar de hoofdnavigatie

Welkom op de website van de Academische Werkplaats Jeugd in Twente (AWJT). Op deze site vindt u informatie over de AWJT en organisaties waarmee wij samenwerken. Als AWJT begeleiden wij zorg rondom kwetsbare kinderen door middel van onderzoek. We bieden kansen voor het stimuleren van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van effectieve interventies en goede ketensamenwerking om de zorg voor de jeugd effectiever te maken.

Academische werkplaats jeugd twente

Minisymposium Kindermishandeling; handelen van de professional

Het minisymposium wordt door de Academische werkplaats Jeugd in Twente aangeboden ter gelegenheid van de promotie van Annemieke Konijnendijk op het proefschrift, getiteld: ‘Fragile, please handle with care. Understanding and supporting professionals’ response to suspicions of child abuse and neglect’. 

Datum en locatie
7 juni 2018
10.00 uur inloop, start van het minisymposium om 10.30 uur.  
Locatie: Universiteit Twente, zaal 3 van gebouw Waaier.

Voor wie is het symposium?
Jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, huisartsen, bestuurders en ambtenaren van de Twentse gemeenten, overige professionals en beleidsmakers, en onderzoekers met belangstelling voor het thema kindermishandeling en huiselijk geweld. Voor jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen is accreditatie aangevraagd.

Programma en aanmelden
In het programma (volgt) vindt u informatie over de presentaties, de sprekers, en een routebeschrijving. Het minisymposium is kosteloos, wel is aanmelden verplicht. Dit kan tot 28 mei a.s.

Promotie
De promotie van Annemieke Konijnendijk start stipt om 14.30 uur. Deze is openbaar toegankelijk en vindt plaats  in de Prof. dr. G. Berhoffzaal in gebouw Waaier. Na het ‘lekenpraatje’ volgt de openbare verdediging van het proefschrift.