Spring naar de tekst Spring naar de hoofdnavigatie

Publicaties

Presentatie voor Jublileumcongres Bestuurskunde UT en Vrouwennetwerk Twente

Ariana Need, hoogleraar Sociologie van het Openbaar Bestuur aan de Universiteit Twente en Magda Boere-Boonekamp hebben een presentatie gegeven tijdens het 40-jarig  jublieumcongres Bestuurskunde op 21 oktober 2016. Dezelfde presentatie is door Magda Boere-Boonekamp gegeven tijdens een lezing voor het Vrouwennetwerk Twente op 15 november 2016

 

Impressieverslag en Presentatie Werkconferentie 'Let op de kleintjes'

Van de werkconferentie 'Let op de kleintjes' op 28 oktober 2016 is een impressieverslag gemaakt. Tijdens deze werkconferentie is deze presentatie toegelicht. 
Op het jaarlijkse symposium van de AWJT op 9 maart 2017 wordt er, als onderdeel van het programma, een vervolg gegeven aan de werkconferentie.

 

Presentatie Voor de Jeugddag

Op 3 oktober 2016 hebben Feie Herkes en Loek Kraaij (masterstudenten Universiteit Utrecht) en Margriet Braun (Saxion) een presentatie gegeven over de effecten van armoede op gezondheid en armoede aanpak.

 

Interview tijdens Voor de Jeugd dag

Op 3 oktober 2016 heeft ZonMw een interview gehad met Riet Haasnoot, stafarts GGD Twente en Judith Waleczek, coördinator voor het project Versterken van zorg voor kinderen in armoede.

 

Presentatie voor kinderartsen en jeugdartsen

Presentatie gegeven door Marlie Cerneus voor kinderartsen en jeugdartsen tijden een refereeravond op 8 maart 2016