Spring naar de tekst Spring naar de hoofdnavigatie

Publicaties Klein-en-Fijn

Kennis over de groei van borstgevoede kinderen

Artikel in het JGZ Tijdschrift voor jeugdgezondheiszorg 'Kennis over de groei van borstgevoede kinderen en de toepasing" - uitgave 1/2016

 

Alcohol en drugsgebruik Rijssen Holten

Onderzoeksresultaten Alcohol en drugsgebruik Rijssen Holten (rapport studenten Saxion)

 

Hoe bereiken we de jeugd?

Focusgroep interviews met jongeren waar is ingegaan op de vragenlijsten die op dit moment worden gebruikt bij de jongeren ter voorbereiding van een gesprek met een proffessional.
Rapport juli 2014: Hoe bereiken we de jeugd? door Wieteke Stooker.

 

Cultuuromslag alcohol jongeren gemeenten Tubbergen & Dinkelland?

Een onderzoek onder jongeren naar het alcoholgebruik, regels, houding,acceptatie omtrent alcohol en de nieuwe alcoholwet & het bereik van de preventieactiviteiten.

Factsheet juli 2014: door dr. E.M. Oosterkamp – Szwajcer, R. Bijker en C. Krabbenbos

 

Rol van buddy's bij adolescenten

Welke bijdrage kunnen buddy’s leveren aan adolescenten met een chronische longaandoening? In de factsheet wordt een kwalitatief onderzoek gepresenteerd waarin deze vraag werd gesteld en op de deelvragen die gericht waren op de psychosociale factoren.
Publicatie; door dr. J. van der Helden, L. Natter, L. Metske, dr. E. Oosterkamp-Szwajcer, dr. M. Rouwette, dr. G. Holsbrink-Engels.

Factsheet; door dr. J. van der Helden, L. Natter, L. Metske, dr. E. Oosterkamp-Szwajcer, dr. M. Rouwette, dr. G. Holsbrink-Engels.

 

ouders met psychiatrische problemen over hun rol als opvoeder

Beleving, beweegredenen, behoeften en verwachtingen van ouders met psychiatrische problemen van kinderen van 0-19 jaar om hun rol als opvoeder te bespreken met hulpverleners van Mediant.
Een kwalitatief onderzoek beschreven in dit rapport.